/* Blog Hocam İletişim Sayfası */ .contact-form-widget { width: 500px; max-width: 100%; margin: 0 auto; padding: 10px; background: #E6E7E8; color: #000; border: 1px solid #656E75; box-shadow: 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.25); border-radius: 10px; } .contact-form-name, .contact-form-email, .contact-form-email-message { width: 100%; max-width: 100%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit { border-color: #656E75; background: #E6E7E8; color: #000; width: 20%; max-width: 20%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit:hover{ background: #679EC9; color: #ffffff; border: 1px solid #FAFAFA; } /* Blog Hocam İletişim Sayfası */

13 Kasım 2014 Perşembe

2 Karpuz Pizzası Tarifi

Harika bir sunum, kolay bir tarifim var sizlere... Bu meyve salatasını ilk gördüğümde, neden daha önce böyle bir sunum yapmak aklıma gelmedi dedim kendi kendime. Bu tarifin en güzel yanı, evinizde bulunan  meyveler ile, süslemesini dilediğinizce yapabilirsiniz. Özellikle sıcak yaz akşamlarında, sevdiklerinizle sohbet ederken sunabileceğiniz ve onları şaşırtabileceğiniz karpuz pizzasının tarifine buyrun bakalım:




Malzemeler:


1 karpuz ( Enine yuvarlak dilimlenmiş)
1 Paket Krem Şanti ( 1 bardak süt ile çırpılmış ve soğutulmuş)
Mevsim Meyveleri ( Çilek, Muz, Kivi, Üzüm, Böğürtlen vb.)
Ceviz, Fındık
Damla Çikolata


Yapılışı:

Karpuz, pizza dilimine benzer enine yuvarlak dilimlenir. Çok ince olmamalı cünkü, dilimin üzerindeki meyveleri taşıması gerekiyor. Dilim geniş bir tabağa alınarak, karpuzun büyüklüğüne göre 4'e ya da 6'ya kesilir. Her dilimin üzerine, krem şanti sürülür ve meyveler dizilir. Krem şanti, meyvelerin düşmemesini sağlayacaktır. Krem şanti kullanmak istemezseniz, meyve marmeladı ya da jöle de kullanabilirsiniz. Üzeri, isteğe bağlı olarak ceviz, fındık ve damla çikolata ile süslenerek soğuk servis edilir.

Afiyet Olsun...




2 yorum:

  1. oleeeeey en sevdiklerim arasına girer bu oleeeey :) muz çilek oh oh kivi oh oh :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Afiyet olsun Deep:) Hem görsel şölen hem lezzetli ;)

      Sil