/* Blog Hocam İletişim Sayfası */ .contact-form-widget { width: 500px; max-width: 100%; margin: 0 auto; padding: 10px; background: #E6E7E8; color: #000; border: 1px solid #656E75; box-shadow: 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.25); border-radius: 10px; } .contact-form-name, .contact-form-email, .contact-form-email-message { width: 100%; max-width: 100%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit { border-color: #656E75; background: #E6E7E8; color: #000; width: 20%; max-width: 20%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit:hover{ background: #679EC9; color: #ffffff; border: 1px solid #FAFAFA; } /* Blog Hocam İletişim Sayfası */

26 Nisan 2016 Salı

60 Bir Tatlı Huzur Almaya Mı Geldiniz? Hoşgeldiniz...



Hoşgeldiniz, Sefalar Getirdiniz Efendim...

Sevgili Cafe Tigris büyük  bir incelik göstermiş ve Haftanın Bloğu olarak, nacizane bloğum İstanbul Hanımefendisi'ni seçmiş. Çok mutlu oldum, nasıl onore olduğumu kelimeler ile anlatamam. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Öyle güzel anlatmış ki beni, o kelimeleri seçişi, gerçekten ben miyim acaba dedim. Ben de bu güzel haberin şerefine, tüm misafirlerime lokum eşliğinde Türk Kahvesi ikram etmek istiyorum. Yanında da biraz hoş sohbet ederiz ve Cafe Tigris 'in armağan ettiği aşağıdaki güzel eseri dinleriz, ne dersiniz?



Kahvenizi Nasıl İçerdiniz?

Kocaman Sevgiler...


60 yorum:

  1. Hoşbulduk o zaman :d Kahve içmiyorum ama hoş sohbettinizden alırım bir dal :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnuniyetle Cahil Okur.
      Çay, ayran, limonata, ne istersen çeşitlerimiz mevcut. Ama öyle süslü adı olan Caramel Machiato, white chocolate Mocca, espresso con panna falan yok :) Adını söyleyebildiğimiz herşey müessesenin ikramıdır :)

      Sil
  2. canım hanfendicim az önce yrum attım ama sorun verdi blogger gitmedi. çok sevindim seni seçmesine ben de seçecedim seni daha ileride yaparım o halde üst üste olmasın:)
    blogunu çok seviyorum. kahve sade içiyorum artık peh:) çok zorlandım ama 4 ayda aalıştım , ne kadar zor oldu bir bilsen. çok sevgiler hanfendicim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Demir Hanımcığım. Hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum. Çok mutlu oluyorum sözlerinize. Biraz olsun sizlere samimiyetimi, sevgimi hissettirebiliyorsam ne mutlu bana.
      Kahveyi sade içmek, benim için de yeni bir şey. Ben de çok zorlandım, çok acı geldi ilk başlarda. Ama sonra, gerçek kahvenin tadına alışınca, şekerliyken kahve içtiğimi anlamıyormuşum dedim. Hele hele filtre kahve içiyorsanız, sütsüz, şekersiz içmeye alışınca, gerçek kahve bu diyorsunuz.
      Kucak dolusu sevgiler Demir Hanımcığım. Çok seviyorum sizi, eksik olmayın.

      Sil
  3. O güzelim İstanbul'u bu adı garip içeceklerle mahvettiler zaten. Çay olsun, iki satır sohbet kafi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SIrf elinde o Starbucks'ın ya da Gloria'nın karton bardağı olsun diye, kahve içenleri, elinde dolaşanları biliyorum ben Cahil Okur. Biz mi Cahiliz onlar mı Cahil, Allah bilir :)

      Sil
  4. Mümkünse sade :) Ne mutlu sevenler ve sevilenlerin olması. Güzel haftalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnuniyetle Nursalkımı,
      Hoşgeldiniz, şeref verdiniz. Gerçekten ne mutlu, yüzyüze tanışmadan insanları sevebilmek, karşılıksız, beklentisiz. Ne mutlu.
      Size de musmutlu haftalar dilerim.Sevgiler.

      Sil
  5. Lokumlu kahveye hiç hayir demem. Tebrikler fayzlasiyla hakediyorsunuz haftanin blogu seçilmeyi. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Derya Hanım, o sizin inceliğiniz. Daha "oldum" demek için, hatta olacağım demek için dahi çok yolum var.
      Kahveyi hemen pişiriyorum, ağır ateşte, bol köpüklü, en önemlisi sevgimi katarak :)

      Sil
  6. Duydum ki burda bir hanımefendi varmış, koştum geldim. Hiç üşenmiyciiim hemen bir kahve yapıciiim. Takipteyim bundan gayrı. Bana da beklerim kardeş ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emine Hanım, koşun, koşun açtım kollarımı :) Kahveler benden ama, lütfen.
      Çok teşekkür ederim. hoşgeldiniz. Tabi ki gelmez miyim, büyük bir memnuniyetle.
      Sevgiler, saygılar..

      Sil
  7. hoş bulduk. menengiçli olursa hani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Menengiçli nasıl güzel olur değil mi?
      Hay hay efendim, hemen pişiyor. Siz şöyle buyurun oturun, ben geliyorum :)
      Sevgiler.

      Sil
    2. teşekkür ederim :DD

      Sil
  8. Afiyet olsun o zaman bize:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Afiyet olsun Kadriye Hanım :) Lokumdan da alın ;)

      Sil
  9. Gerçekten güzel bir blogunuz var ben de takipteyim. Sevgiler. Ne tesadüftür ki bugün içmekte oldugum ilk kahvemi yudumlarken denk geldim yazınıza da.

    Bana da sizlere de afiyet olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sevgili Yazar. Ben de sizi hemen takibe aldım. Ne güzel bu etkinlikler, tanışmamıza vesile oluyor, hoşgeldiniz, sefa getirdiniz.
      Afiyet olsun, ne güzel bir tesadüf olmuş.Sevgiler.

      Sil
  10. Yaaa çok tatlısınız :)
    Az şekerli kahveye asla hayır demeyiz! (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ;)
      Süper, hemen ocağın altını yakıyorum, şöyle karşılıklı oturup sohbet ederiz hem, buyurunuz:)

      Sil
  11. Bak bak kahve varsa ben de varım şekerli olsun lütfen ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haydi hoşgeldiniz o zaman ;) Sizle bir değişiklik olsun, balkonda oturalım, burada hava mis :)

      Sil
    2. Seher kizilot28 Nisan 2016 15:19

      Ayy ☺

      Sil
  12. Blogunu seviyoruz! Benim ki orta olsun. ^^ :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum.
      Hay hay, orta şekerli, bol köpüklü, sevgimi de kattım mı tamamdır :)

      Sil
  13. İstanbul Hanımefendisi, sana gelinir de huzur bulunmaz mı?! :)) Zarifliğin, güzel kalbinle blog aleminin hanımısın. Her yazın ayrı keyif, her yorumun mutluluk... Öpüyorum tüm sevgimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blana ne güzel sözler bunlar, utandırıyorsun beni, bu güzel sözlere layık olabilmeye çalışacağım. Çok teşekkür ederim. Her zaman söylüyorum canım, kalpler, hisler karşılıklı.
      Ben de seni öpüyorum. Kocaman kocaman.

      Sil
  14. Geldim şekerim. Tatlı sohbetin varken kahve daha da bir ballanır ki 😉 Sade olsun lokumdan da alırım bir parça ❤️❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Tigris Hanım. Çok teşekkür ederim tekrar tekrar beni haftanın bloğu seçerek onurlandırdığınız için. Kahvenizi hemen pişiriyorum. Ben de sade içerim Türk kahvesini, ohh mis :)

      Sil
  15. İşte benim tatlı, zevk sahibi kibar kardeşlerimden, kızlarımdan biri.Sevgili İstanbul Hanımefendisi, ilkin kahve ve çikolata için teşekkürler.Sonra da o kadar nefis bir bloğun var ki,hep gülümseyerek baktım.Kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.Sevgilerimle canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece Ablacığım, ne kadar naif, ne kadar güzel bu sözler. Layık olmaya çalışacağım. Çok teşekkür ederim. Bloğumda yazılar yazmaya çalışırken, sizin güzel Türkçenizden, güzel kelimelerinizden ilham almadığımı söylemem yalan olur. Allah sizlere sağlık versin. Nice güzel yıllar, hep beraber paylaşımlarda bulunalım inşallah.
      Kocaman sevgiler ve saygılar.

      Sil
  16. Şu an kızımcığımın yaptığı kahveyle ikinci kere karşınızdayım hanımefendim... Kahve bahane sohbet şahane :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh afiyet olsun, şifa olsun. Kızınızın ellerine sağlık :) Sohbet olmazsa kahvenin tadı olur mu hiç?
      Kocaman sevgiler.

      Sil
  17. Ben zaten buradaydım ama kahve ve lokuma hayır demem :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şule Hanım, gerçekten öyle. Eksik olmayın, çok teşekkür ederim. Her zaman buyurun gelin. Kahve lokum her zaman ikramımızdır ;)

      Sil
  18. Ne güzel olmuş efendim pek bahtiyar olduk :) şarkıda pek güzelmiş severiz efendim eskileri ne varsa eskilerde var diye boşa söylenmemiş dimi efendim :) blogunuzu severiz :) benim ki şekerli olsun ellerinize sağlık :)sevgiler ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sessiz kaldım, gerçekten de ne varsa eskilerde var. Sabah bu şarkıyı dinliyordum, sonra youtube otomatik sonraki şarkıya geçti. İsmail YK dan Allah .... versin diye :)
      Çok teşekkür ederim, şekerli kahve, bol köpüklü, bol sohbetli. Sizi nasıl rahat ederseniz öyle alalım :)
      Sevgiler.

      Sil
  19. Şu zamanlarda bir hanımefendinin elinden sade kahve ve lokuma gerçekten hayır diyemem hele de güzel bir sohbet eşliğinde :) ya bu arada şarkıyı açtım gözlerimin önüne bir pazar öğleden sonra pencere kenarında oturup kahvesi eşliğinde gazetesini okuyan büyükbabam geldi.. rahmeti bol olsun.. böyle bir his uyandırdığın için ayrıca teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve Bahane, sohbet şahane :)
      Büyükbabanıza Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah.Eski şarkılar, neler hatırlatıyor insana. Ben teşekkür ederim, ne güzel bir yorumdu bu. Bilmeden rahmet okumaya vesile olduysak ne mutlu.
      Sevgiler.

      Sil
  20. bu ne güzel bir ikram böyle teşekkür ederim :)
    ayrıca kutlarım seni canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AFiyet olsun efendim, teşekkür ederim :)
      Her zaman beklerim çaya, kahveye, hoş sohbete destinacığım...
      Sevgiler.

      Sil
  21. Haftanın blogu olmak çok heyecan verici, özellikle katılım çok olunca ayrı bir güzel oluyor. Hayırlı olsun. Yeni yayınlarda görüşmek dileği ile. Ayrıca Tigris Hocama teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Zülal Hanımcığım. Gerçekten de birlik, beraberlik olunca herşey daha güzel. Hep beraber nice yayınlara inşallah.
      Sevgiler.

      Sil
  22. Siz kesinlikle çok seviliyorsunuz! Yeni bir hoşgeldin yazısı yazacak mıydınız bilmiyorum ama bu başlığı yazıyorum tekrar. Bu arada kahvemi şekersiz seviyorum :) Hayırlı günler diliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm, çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Ne güzel sözler bunlar. Demir Hanımcığıma, şeftali kebabı yazımı ithaf ettim :) Ben de şekersiz sade içerim kahvemi, hemencecik pişireyim Zülal Hanımcığım ne demek.
      Sevgiler, Hayırlı Cumalar canım.

      Sil
  23. Yine haftanın blogu olmuşsun canım tebrikler! Takipteyim gayrı, bana da beklerim ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Çok şanslı bir hafta geçiyorum. İyi ki varsınız ne mutlu bana. Tabisi geleceğim, sık sık geleceğim.
      Sevgiler canım.

      Sil
  24. Kim bu ikramlara hayır diyebilir ki çok teşekkürler ne demişler bir yudum kahvenin kırk yıl hatırı var =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? Ben teşekkür ederim, hoşgeldiniz.
      Muhabbet şahane, kahve bahane Emine hanım.
      Sevgiler :)

      Sil
  25. hanfendicim dayanamadım yine de seçtim gitti be yaa :) napiim amaaa :) bloguma gelsene ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama mahcup oldum ki. Çok teşekkür ederim.
      Hemen geldim, aslında ben şu an ordayım.
      Hoop burdaki işim bitti.
      Stop.

      Sil
  26. Esprili hanımım, ne hoş karşılama olmuş bu, geç gördüm ama ismine yakışır cinsten 😉 tebrikler👏👏👏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Fenocuğum, hoşgeldin canım. Kahvenizi nasıl alırdınız kuzzuum ?
      :)

      Sil
    2. Ayyy sade tercihim ama siz nasıl alırsanız da uyarım... mevzu kahve ise her türlüsüne evet :) Hanımımım elinden kahve de içeceğim oh ohh...

      Sil
    3. Ben de sade içerim Fenocuğum, otur şöyle nasıl rahat edersen, hemen bol köpüklü, en kibar fincanda, sevgimi de katarak yapıyorum kahveleri :)Afiyet olsun.

      Sil
  27. Cafe tigris de sen de çok tatlı bloglarsınız. İsabetli bir secim olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nilgün Hanım. Ne güzel sözler söylemişsiniz. Sizden bunları duymak gurur verici.

      Sil