/* Blog Hocam İletişim Sayfası */ .contact-form-widget { width: 500px; max-width: 100%; margin: 0 auto; padding: 10px; background: #E6E7E8; color: #000; border: 1px solid #656E75; box-shadow: 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.25); border-radius: 10px; } .contact-form-name, .contact-form-email, .contact-form-email-message { width: 100%; max-width: 100%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit { border-color: #656E75; background: #E6E7E8; color: #000; width: 20%; max-width: 20%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit:hover{ background: #679EC9; color: #ffffff; border: 1px solid #FAFAFA; } /* Blog Hocam İletişim Sayfası */

17 Ağustos 2015 Pazartesi

12 Fatih Bebeğin Kurabiyeleri - Bebek Kurabiyesi


Bebek kurabiyesi

31 Temmuz 2015 günü, nur topu gibi bir Fatih Bebek doğdu. Annesi ve babası sabırsızlıkla bekliyordu onu. Geleceği günü beklenerek tatlı tatlı hazırlıklar yapmıştılar. Bunların içerisinde minnak minnak bebek yüzleri olan kurabiyeler de vardı. Annesinin isteğiyle, mis gibi tereyağ ve vanilya kokan, al yanaklı bu bebekleri hazırladım.

Bebek yüzlü kurabiye
Bebek yüzlü kurabiye
Bebek yüzlü kurabiyenin yanında, bebeğin isminin yazılı olduğu minik bebek yüzlü kurabiyeleri de hazırladım. Ve her birini tek tek ambalajlayıp, mavi "Hoşgeldin Bebek" kurdeleleri ile süsledim.

Bebek Kurabiyesi
Bebek Kurabiyesi
Bebek Kurabiyesi
Bebek Kurabiyesi
Fatih bebeğin annesi de, bebek hazırlıkları ile ilgili bir fotoğraf çekip göndermiş, çok da güzel olmuş.

Fatih Bebeğin Kurabiyeleri
Bebek Anahtarlık
Kurabiyeler ile birlikte dağıtılmak üzere, sevimli bebek anahtarlıklar da almışlar. Kurabiyeler ve anahtarlık büyük bir uyum sağlamış, öyle değil mi?

Bebek Kurabiyeleri
Fatih bebeğin ve tüm bebeklerin ömrü uzun ve sağlıklı olsun. Aileleri ile birlikte hep mutlu olsunlar..


12 yorum:

  1. hepsi birbirinden güzel olmuş hayırlı bir evlat olsun inş ailesine

    YanıtlaSil
  2. cok gzeller ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. ha haaa bunlar süs de miiiii yenmiyo de miiiii ne şirinler yaaa :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yenilebiliyor. Altı zaten tereyağlı kurabiye, üstü yenilebilir şeker hamuru. Şeker hamuru yoğun olarak pudra şekerinden yapılıyor. Afiyetle de yenilebiliyor :) Bir daha ki yapışımda sana da ayıracağım deep, gönderirim inşallah, denemiş olursun, beğenecek misin bakalım ;)

      Sil
  4. ellerine saglik çok ciciler, bebise de uzun guzel bir omur diliyorum

    YanıtlaSil
  5. Yanaklarindaki allığı hangi maddeden yaptınız çok cici

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Aslında bunun için gıda boyası kullanılabilir. Ama ben evdeki malzemelerden kullandım. Toz kırmızı biberi çok az su ile sulandırdım. Tortu kısmını almadan, ince fırça ile sulu kısmına bandırıp, şeker hamurunun yanak kısmına sürdüm. Çok hafif olduğu için herhangi bir tat geçmiyor kurabiyeye. Sevgiler.

      Sil