/* Blog Hocam İletişim Sayfası */ .contact-form-widget { width: 500px; max-width: 100%; margin: 0 auto; padding: 10px; background: #E6E7E8; color: #000; border: 1px solid #656E75; box-shadow: 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.25); border-radius: 10px; } .contact-form-name, .contact-form-email, .contact-form-email-message { width: 100%; max-width: 100%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit { border-color: #656E75; background: #E6E7E8; color: #000; width: 20%; max-width: 20%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit:hover{ background: #679EC9; color: #ffffff; border: 1px solid #FAFAFA; } /* Blog Hocam İletişim Sayfası */

28 Ağustos 2015 Cuma

24 Bir Gagoz Denemesi

Gagoz

Son zamanlarda reklamlarını görüp de, buralara gelse de tatsam dediğim bir içecekti : Gagoz. Sade, kısa ama ilginç bir reklamı vardı. Hatırlamak için buraya TIK TIK...

Sonra market raflarında görünce hemen attım sepetime. Şişesi, tasarımı gerçekten güzel. Hani içmeseniz de masanızın üstünde dursun, dekor olsun diyeceğiniz cinsten. Üzerindeki esprili yazılar ise albenisi. Her üründe görmeye alışık olduğumuz İçindekiler'in dışında bir de Dışındakiler kısmı var :)

Gagoz

" Dışındakiler: Doğala Özdeş Karizma, Renkli Menkli Bir Hayat, Cool Kızlar, Dünyayı Kurtaran Adamlar... Matrak Asit İçerir. Tek Yan Etkisi: Geğirtir... Tikilerin Ulaşamayacağı Yerde Saklayınız. Gagoz.. Bir Feza Markası! "
Gagoz

Gagoz  İzmir üretimli gazoz markası. Ben 250 ml olan şişelerinin dışında satışına rastlamadım. Gelelim tadı ile ilgili yorumuma: Kolayı içmeyi tercih etmeyen ben, gazoza fazla karşı koyamıyorum. O yüzden şimdiye kadar rastladığım tüm gazozları iyi kötü tatmışımdır. Bu bir ağız tadıdır ama benim sıralamamda limon aromalılarda Çamlıca, meyve aromalılarda Niğde gazozu en başı çeker. Gagoz meyve aromalı bir gazoz. Lezzet açısından Gagoz, bende Çamlıca ve Niğde Gazozu'nun tahtını sallayamadı. Ama özellikle şişesinden soğuk soğuk içimi oldukça keyifli.

Gagoz

Şişe tasarımını bu kadar beğendikten sonra, atmaya kıyamadım. En basitinden kurdele ile süsleyip makyaj masamın üzerine vazo yaptım. İçinde de dudak ve bıyık yerlerini aldılar.

Bir Gagoz Denemesi

Sonuç olarak, sanki küçük bir çocuğun gazoz demeye çalışması gibi sempatik bir ismi olan ve üzerindeki yazılar ile de daha da sempatikleşen bu gagoz alınabilir, denenebilir, şişesinden keyifle içilebilir. Üzerine bir de şişe ziyan edilmeyip, bilimum "kendin yap" projelerinde değerlendirilebilir.

Bir Gagoz Denemesi

Siz Gagoz'u denediniz mi?
Sevgiler.



24 yorum:

  1. bak 5 hafta tr deydim hiç gormedim ben bunu ya, gorsem denemek isterdim. neyse tadini bilmem ama sisesi atmaya kiyamiyacaklarimdan. bu arada j'adore parfumu de gozumden kaçmadi, benim yillardir vazgecemedigim kokum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah bir sonraki gelişinizde denk gelirsiniz. Gerçekten Türkiye'de de her yerde bulunan bir ürün değil. Bu kadar reklama daha geniş bir satış ağı beklerdim.
      Ben de Jadore'cuyum Sultan Hanım, hani kokular ruh halini değiştirir ya, onu sıktığımda daha bir hoşmuşum, güzelmişim gibi hissediyorum kendimi :) O yüzden kullanmaya kıyamıyorum nerdeyse :) Duty Free'lerde hep kampanyalarını gözlüyorum.
      Sevgiler.

      Sil
  2. görsem sanırım sırf şişesi içi alırım bunu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi :) Şişesi ve şirinliği bile sattırıyor kendisini...

      Sil
  3. İnanır mısınız ben Gagoz'u ilk defa duydum.Markette görürsem alıp deneyecem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ay önceye kadar televizyonda reklamları çok dönüyordu. Çok afedersiniz geğiriyorlardı reklamda :) (linkini yukarıda paylaştım) Reklamın iyisi kötüsü olmazmış misali bende oradan görmüştüm :)

      Sil
  4. Şişe güzelmiş..İyi bir yağdanlık olur diye düşündüm ama kapağını tutturmak sorun olabilir..Bu tür şişelerin ağızlarına uygun açıp-kapanabilen plastik kapaklar olsaydı,şişelerin değeri daha yüksek olurdu herhalde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şişeleri yağdanlığa çevirmek için silikonlu uçlar ayrı satılıyor aslında. Hatta geçenlerde binbir çeşitçilerde görmüştüm. İyi fikir olabilir düşünmemiştim ;) Gagoz da ucuz değil aslında. Normalde uludağ- çamlıca 1 litre alacağım fiyata almıştım. Öyle bir kapak yapsalardı daha da arttırabilirlerdi maliyeti.

      Sil
  5. migrosta bulup içtim. sevdim tabii. bütün gazozları seviyom yaaa. sen de daha sevilesi hale getirmişsin ama yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh Afiyet Olsun. Serin serin mis. Bilmem kıyamadım şişeye. Çok da süsleme fırsatım olmadı ama bir kurdele yetiyor bazen ;)

      Sil
  6. Çok güzel anlatmissiniz gazozu. Çocukken milli içeceği mizdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün Hanım,
      Artık yeni çıkan bir gazoz nasıl anlatılabilirse, denedim :) Hala çok seviyorum gazozu. Yüz bin milyon baloncuk :)
      Sevgiler.

      Sil
  7. Gagoz... Çok hoş... :) Eskiden bir bu gagozlar:) vardı zaten... Severek de içerdik. Ben hala pek asitli içecek sevememe rağmen ara sıra gazoz tercih ederim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pasta Sepetim,
      Evet. Ben de kolayı neredeyse hayatımdan çıkardım ama gazozu arada sırada canım çekmeye devam ediyor. Nostaljik içeceğimizi hele hele Niğde gazozu ise buldum mu kaçırmıyorum :)
      Sevgiler.

      Sil
  8. Bi İzmir'li olarak ben de denedim bunu, tadı fena değildi zaten yazın sıcağında içimi serinletmesi yeter artar bile. Bana da çok sevimli geldi şişesidir adıdır falan. Ama çöpe attım öyle değerlendirme huyum yok hiç. Sizinki hoş olmuş tabi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Naz,
      Hoşgeldiniz. Tadı bir Alex değil bencede :) ama işini görüyor, gazoz mu gazoz.Şişeye kıyamadım ben, daha farklı süslemeler yapmak istiyordum, vakit bulamayınca şimdilik kurdele ile süsledim :)
      Sevgiler..

      Sil
  9. İlk defa gördüm ve duydum, denk gelirsem mutlaka bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Makyaj Tavsiyem,
      Tabi bakın, zevkli bir içimi var. Afiyet olsun.
      Sevgiler.

      Sil
  10. Psikolog Abla'nız artık burda... Hepinizi bekliyorum!
    psikologabla.blogspot.com :)

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, blogunuzu yeni keşfettim, takipteyim.
    Bloguma da beklerim.

    www.gripalyaco.com

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Şişesinden ve isminden ötürü bende merak edip almıştım Gagoz'u ama benim için hala tek gazoz var Uludağ Efsane :)

    YanıtlaSil