/* Blog Hocam İletişim Sayfası */ .contact-form-widget { width: 500px; max-width: 100%; margin: 0 auto; padding: 10px; background: #E6E7E8; color: #000; border: 1px solid #656E75; box-shadow: 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.25); border-radius: 10px; } .contact-form-name, .contact-form-email, .contact-form-email-message { width: 100%; max-width: 100%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit { border-color: #656E75; background: #E6E7E8; color: #000; width: 20%; max-width: 20%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit:hover{ background: #679EC9; color: #ffffff; border: 1px solid #FAFAFA; } /* Blog Hocam İletişim Sayfası */

29 Temmuz 2015 Çarşamba

14 Alışveriş: Victoria's Secret İndirimi

Victoria's Secret ürünleri, beğendiğim ancak alışverişlerimde çok öncelik verdiğim ürünler değildir. Yine de özellikle Atatürk Havalimanı'ndaki mağazalarına her yolculuğum sırasında uğrarım ki, yeniliklerinden de haberdar olayım :) Bayram tatili dönüşü uçağı beklerken fırsattan istifade mağazaya girdim. Birçok üründe çılgın fiyat indirimleri yapmışlar. Özellikle kozmetik-parfüm kampanyaları gerçekten iyiydi.

Victoria's Secret Love Spell
Victoria's Secret Love Spell
Victoria's Secret Love Spell  ürün seti de indirimli ürünler içerisindeydi. Çok şık mor renk ve leopar desenli kutunun içerisine; Love Spell Body Lotion (Vücut Losyonu), Love Spell Body Wash Shampooing (Vücut Şampuanı), Love Spell Fragrance Mist (Vücut Spreyi) ile üçlü set yapmışlar.

Victoria's Secret Love Spell
Tekli alımlarda adedi 30 TL ile 45 TL arasında değişiyorken, bu üçlü seti şık kutusunda  7 Euro'ya almış oldum. Yani o günün kuru ile de sadece 20,45 TL ödedim.



Victoria's Secret Love Spell
Victoria's Secret Love Spell
Gelelim kokusuna ve kalitesine... Ürünlerin; kiraz çiçekleri, beyaz yasemin harmanının içerisine şeftali eklenmesiyle oluşturulmuş hoş ve rahatlatıcı, çiçeksi bir kokusu var. Sadece vücut spreyinin tahmin edersiniz ki çok uzun kalıcılığı yok ama ben önce vücut losyonunu sürüp üzerine spreyi sıkmayı tercih ediyorum, böylelikle daha kalıcı ve hissedilir bir koku ortaya çıkıyor. Vücut losyonu gerçekten güzel nemlendiriyor. Vücut şampuanı ise köpürmesi, kokusu, banyo sonrası ferahlığının devam etmesi ile başarılı. Ürünleri kullandıktan sonra kendimi iyi hissetmemi sağladığını farkettim. Zaten en önemlisi de bu değil mi?



Tek tek kampanyasız fiyatıyla satın almayabilirdim, çünkü diğer ürünlerin arasında dikkatimi çekmeyebilirdi. Ama bundan sonra gözüm bu ürünün kampanyalarında olacak ;) Siz de kampanyayı yakalarsanız kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Sevgiler...

14 yorum:

  1. güle güle kullanın bede denk gelirsem bakacağım
    blogunuzu yeni keşfettim. paylaşımlarını çok güzel
    bundan sonra takipteyim

    blogumada beklerim
    www.tesetturnotlari.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasemin Hanım Hoşgeldiniz,
      Çok teşekkür ederim. Denk gelirseniz umarım sizin de hoşunuza gider.
      Tabi ki ben de geleceğim.
      Sevgiler.

      Sil
  2. Harika bir paket, hem de fiyatı süpermiş ;)) Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğba Hanım, evet çok iyi kampanya... Çok teşekkürler.

      Sevgiler..

      Sil
  3. Merhaba,
    Orada bukadar iyi kampanyalar olduğunu bilmiyordum,
    öğrendiğim iyi oldu bilgilendirme için teşekkürler.
    Artık takipteyim banada beklerim.
    Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Pembe Çizmeli Kız,
      Ben de aslında tahmin etmiyordum, denk gelince çok şaşırdım. Bundan sonra her fırsatta bakacağım.
      Tabi, takibinize geliyorum,
      Sevgiler...

      Sil
  4. Çok güzel ürünler Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  5. bu ürünleri bende çok seviyorum iyi günlerde kullanın :) İzleyiciler kısmında bir hata yaşıyorum canım en kısa sürede seni takip edicem ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hoşgeldiniz. Görüşmek dileğiyle...
      Sevgiler.

      Sil