/* Blog Hocam İletişim Sayfası */ .contact-form-widget { width: 500px; max-width: 100%; margin: 0 auto; padding: 10px; background: #E6E7E8; color: #000; border: 1px solid #656E75; box-shadow: 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.25); border-radius: 10px; } .contact-form-name, .contact-form-email, .contact-form-email-message { width: 100%; max-width: 100%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit { border-color: #656E75; background: #E6E7E8; color: #000; width: 20%; max-width: 20%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit:hover{ background: #679EC9; color: #ffffff; border: 1px solid #FAFAFA; } /* Blog Hocam İletişim Sayfası */

22 Ekim 2014 Çarşamba

2 Evim, evim, çiçekli evim ...

Sonbahar mevsimini yarılamış ve kışın göz kırpışlarına tanık olmuşken, evimde de sonbahar yaşanmakta.. Çok sevdiğim orkidelerim ve diğer çiçeklerim yapraklarını döktüler. Eee evi biraz canlandırmak ve renklendirmek lazım diyerek ufak bir çiçek alışverişine çıktım. Çiçeklerin evde yarattığı o canlılık, doğallık ve huzur olağan üstü doğrusu.. Odamın havası değişti bile...








Zıt renklerin uyumu.




Sarı Aslanağzı açtı, Pembelere gün sayıyoruz...




Salon çiçeğimin kurumaya yüz tutan yapraklarının yerine yenileri çıksın diye, bol bol yumurta haşladığım sudan veriyorum :)



 Bonus:  Kapıya dayanan kara kışa inat, çileklerim balkonumda  büyümeye çalışıyor.




2 yorum:

  1. çiçekler, çiçekler benimi zayif noktam =) ne de güzel bitkileriniz, rengarenk. bende balkonda eterik otlar büyütmeyi seviyorum, güzel kokutuyor. lavanta kekik biberiye ve fesleğen edindim bu yıl :) bir de kocaman petunyam var sarmaşık gibi büyüdü :) çok sevgiler, emeğinize sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de zayıf noktam sanırım :) Annem benim çok çiçekçidir. EVde çiçekten balkonda oturmaya yer yoktur mesela, salon ve odalar çiçek doludur. Bazen takılıyorum ona Ayşe Hanım'ın Kıbrıs şubesi oldum ben diye :)Bu çiçeklerimin bir kısmı gitti maalesef sezonluk çiçek olduğundan. Ama şimdi çok daha fazla oldular. Ben de seviyorum mutfakta işimize yarayacak bitkileri yetiştirmeyi. Mis gibi, ne kadar zevkli oluyor değil mi?
      Çiçeklerinize ve size kocaman sevgiler ;)

      Sil