/* Blog Hocam İletişim Sayfası */ .contact-form-widget { width: 500px; max-width: 100%; margin: 0 auto; padding: 10px; background: #E6E7E8; color: #000; border: 1px solid #656E75; box-shadow: 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.25); border-radius: 10px; } .contact-form-name, .contact-form-email, .contact-form-email-message { width: 100%; max-width: 100%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit { border-color: #656E75; background: #E6E7E8; color: #000; width: 20%; max-width: 20%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit:hover{ background: #679EC9; color: #ffffff; border: 1px solid #FAFAFA; } /* Blog Hocam İletişim Sayfası */

23 Ekim 2015 Cuma

25 Hediyeli Blog Keşif Etkinliği Sonucu: Oscar Goes To...


Bloğumun doğum günü sebebiyle düzenlediğim Hediyeli Blog Keşif Etkinliği sonuçlandı. Bu etkinliğe katılarak desteklerini ileten tüm değerli blogger arkadaşlarıma teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Blog Keşif Etkinliğim devam edecek ama 22 Ekim'e kadar katılanlar arasında düzenlediğim çekilişte kazanan;





Oscar Goes To....



Kendisini tebrik ediyorum, yarın itibariyle hediyeleriniz kargoya verilecektir.

Bugün Muharrem Ayı'nın 10'u. Aşure Günü.. Tüm dinlerin önem verdiği ve büyük mucizelerin olduğu bir gün bugün. Bu önemli günde, hediyeleşmiş olmaktan dolayı da ayrı bir mutluluk duyuyorum. İnşallah iyi günlerde kullanır, 40 yıl hatırı olan kahveyi bu fincanlarda içer, çikolatayı ağız tadıyla yersiniz.

Hepinizin Aşure Günü Mübarek Olsun. 

Aşure Tarifimi görmüş müydünüz?




Sevgilerle..




25 yorum:

  1. Ben nasıl kaçırırım bu etkinliği :( işlerin yoğunluğundan kaçmış ... Kazananı tebrik ederim :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun ya, bir başka etkinlikte belki siz olursunuz talihli... Hem hala devam ediyor.

      http://istanbul-hanimefendisi.blogspot.com.cy/2015/09/hediyeli-blog-kesif-etkinligi.html?showComment=1445587505429#c7239274649831414769

      İsterseniz buradan katılabilirsiniz, listeye hemen adınızı yazarım, yeni yeni bloglar tanısınlar sizi de.

      Sevgiler.

      Sil
  2. inanamıyorum :) sonunda şeytanın bacağını kırdım. heyecandan elim ayağıma dolaştı :) bu etkinlik sayesinde sizinle ve sizin gibi daha birçok şahane bloggerla tanışma fırsatı buldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı olsun, güle güle yiyin, güle güle kullanın. Kullandıkça da beni hatırlarsınız inşallah. Ben teşekkür ederim katılımınız için.
      Kocaman Sevgiler :))

      Sil
  3. Güle güle kullansın Sevilay hanım iyi günlerde.
    Aşure ayı size de bolluk bereket getirsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah. Çok teşekkür ederim.
      Hepimiz için sağlık, şifa getirsin inşallah.
      Sevgiler.

      Sil
  4. Tebrikler Sevilay hanıma 👏

    YanıtlaSil
  5. Kazananı tebrik ederim. :)

    YanıtlaSil
  6. Tebrik ediyorum kazananı güzel günlerde kullansın inşallah sizin de emeğinize sağlık
    İstanbul Hanımefendisi

    YanıtlaSil
  7. Tebrik ederim bendee:))
    Nurluguzellik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  8. aklım aşurede kaldı amaaa :)

    baksanaa, kimseyi unutmuyom yaa, şöyleee, hafızam çok güçlü, konsantrasyonum çok yüksek, çok dikkatliyim, bi de kafam hiç karışık olmaz. hiç bi okuduğumu unutmam. bi de bloguma hergün giriyom, bak mesela bi arkadaşıma 2 yıl sonra noldu o arkadaşın diyebilirim, ya da evlendin mi diyebilirim 2 yıl sonra dönse bloga. nası okuyom üye olmadan. arkadaşlarımız kafamda hep gruplar halinde. mesela seni okurum hemen senden senin listen veya yorumcularından diğer arkadaşlarıma giderim. kimsenin hayatını da unutmam. çok da iyi okurum ayrıca. mesela işte bak diyelim kitap eylemcisi arkadaşımı okurum. onun blogundan diğer 10 arkadaşıma geçerim. ya bak birkaç bin adet blog okudum. eski yeni kimseyi unutmam ki. bir de gmailime gelen bütün yorumları okurum. örneğin sana gelen yorumları da okurum. kimler arkadaş bilirim. hergün bloguma giriyorum, günde 1.5 saat. böle oluyo işte. öncelikle bloguma yazmak var sonra yorum yanıtlamak sonra da blog okumak ve yorumlamak. bi de blog not defterim var. şöyle diyom bak. kafası karışık blogun duyurusunu yap, özlem b'ye kitap öner. :) hiçbişi unutmam ben yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep,
      Maşallah sana. Ne denebilir ki başka. Bu hayat yoğunluğunda, hiçbirini unutmamak ve dönüp dönüp tekrar ziyaret etmek, hatırlamak hiç kolay iş değil. Deep olmak da böyle birşey demek ki, herkese nasip olmaz :) Ne yiyorsun ne içiyorsun, bu zeka nerden geliyor vallahi, ceviz, badem mi, bulmaca falan mı? Bir süredir çok unutkanlığım oluyordu. Doktora gittim, demir eksikliği varmış. Hapları götürüyorum ben de hergün :) Düzelecek benim beyin de inşallah :)
      Sevgiler.

      Sil
    2. genetik olsa gerek ha ha haaa :) menemen patlıcanlı börek puding yerim ben. ceviz badem aklıma gelmez yemek :) bulmaca hiç çözmedim. sadece inanılmaz bi kitap okuruyum :) düzelir tabii. bence biraz zihin temizliği yapmalısın. temizlik yap hayatında. temizle ki yeni şeyler girebilsin. zihnimizi temiz tutmalı. bu çok önemli. bunun için hap değil biraz "zen" ile ilgilen bak veya yoga da olabilir :)

      Sil
    3. Doğru söylüyorsun. Kafa çok yoğun, sanki düşündükçe çözüm bulunabiliyor herşeye, akışına bırakmak gerek, önemsiz şeyleri unutmayı öğrenmek gerek.
      Zen hiç yapmadım, bir ara yoga yapıyordum, gerçekten iyi geliyor. Aslında spor, yürüyüş bile yapsam zihnim açılıyor, beynime oksijen gidiyor :) Demiri mecburen içiyorum, aşırı düşük çıktı vücutta, 2 aya depolar tamamdır. SOnra yaşasın hapsız hayat :)

      Sil
  9. Ben nasıl olduysa görmemişim bunu :( Ama kazanana çok çok tebrikler :)

    YanıtlaSil
  10. Blogunuzu Blog keşif etkinliğinde gördüm :) takibe aldım :)
    Bloguma da beklerim :)
    http://balinkokusu.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  11. Insallah baska bir etkinlige katilirim. Sevgiler. Deryaninsporgunlugu.blogspot.co.at

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman beklerim. Hoşgeldiniz.
      Sevgiler...

      Sil