Böyle bir fondü bulursanız kaçırmayın derim, yoksa benim gibi sonradan fersah fersah arayabilirsiniz:) İlk denememde bitter çikolata ile yaptım, Meyveler için bitter tadı ağır geldi. İkincisinde ise sütlü çikolata ile denedim. Harika oldu. Bu tip fondülerin altındaki mum, sadece var olan ısıyı korumaya yetiyor. Dolayısıyla fondude çikolata keyfi yapmak istiyorsanız, fondu kabınızı içi su dolu bir cezvenin üstüne koyarak, çikolatalar eriyene kadar bekletin. Daha sonrasında mumlu standına alın. Böylelikle hem zamandan kazanıyorsunuz, hem de daha sıvı bir çikolataya ulaşıyorsunuz. Meyveleri hazırlamak mevsimine ve hayal gücünüze kalmış...
Kalpli Fondü ve çatalları: Bakırköy Pazarı
Kalp tabak : Keramika
offffff bayılırııııım :)
YanıtlaSilAy bunlar benim ilk yazılarımdan :) Eski yazılar insana ne kadar acayip geliyor, sanki yazan ben değilmiş gibi :)
Sil